Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

Berichtdoor ReptielenClub » 13 dec 2017 20:38

Afbeelding

**WEDSTRIJD**

We gaan een fotowedstrijd organiseren. Een wedstrijd waarin je minimaal €30,- of maximaal €100,- shoptegoed kunt winnen bij ReptielenClub!

Wat is de bedoeling?

Iedere deelnemer mag met 2 foto’s meedoen. Stuur deze foto’s, hoeft niet in 1 keer, naar foto@reptielenclub.nl en maak kans!

Spelregels:

- Maximaal 2 foto's per deelnemer. Heb je er 2 verzonden, kan er niet meer gewisseld worden. Denk dus goed na over welke foto's je stuurt.

- Het moet met reptielen, amfibieën of geleedpotigen te maken hebben. Je hoeft dus niet per sé een foto van jouw huisdier te maken. Het mag ook een voederdier, een terrarium of zijn inrichting zijn of een combi hiervan. Zo lang het maar met reptielen en dergelijke te maken heeft.

- Minimaal 30 deelnemers. Elke deelnemer is €1,- waard tot een maximum van €100,-. Er mogen wel meer dan 100 deelnemers zijn. Zijn er minder dan 30 deelnemers? Hier komen we nog op terug.

- De foto moet je zelf gemaakt hebben. Twijfelt de organisatie? Dan telt de foto niet. Er is hier geen correspondentie over mogelijk.

En verder?

Er is nog geen einddatum voor het insturen van foto's. Dat ligt er een beetje aan hoe snel de deelnemers zich aanmelden. Mocht er een hele tijd deelnemers mailen, blijft het nog even open. Zien we het minder worden? Dan zullen we een einddatum hier vermelden en via Facebook.

Als de einddatum gepasseerd is, zal ReptielenClub een shortlist maken van de beste foto's die ingestuurd zijn. Dit zullen zo'n 8 stuks zijn van 8 verschillende inzenders. Die 8 zullen sowieso een waardebon ontvangen van 15% korting!

De shortlist wordt bepaald door Peter Pastoor, eigenaar van ReptielenClub, en zijn familie en vrienden. Deze 8 foto's zullen we op Facebook zetten waar er op gestemd kan worden door iedereen. Degene met de meeste stemmen wint het bedrag tussen de €30,- en €100,- die te besteden is bij ReptielenClub.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op: de ingezonden foto's kunnen gebruikt worden op de websites en sociale media van ReptielenClub.

Zie voor alle info en updates zowel hier als: https://reptielenclub.nl/weblog/fotowedstrijd/
www.reptielenclub.nl
Alles voor jouw reptiel, amfibie en/of geleedpotige. Mis je alsnog iets? Stuur mij een pb of ga naar ons sponsorforum hier.
Avatar gebruiker
ReptielenClub
 
Waardering: 2
Heeft bedankt: 1
ID: 16262
Berichten: 28
Geregistreerd: 13 dec 2017 06:41
Woonplaats: Lochem
Land: Nederland


Bezoek ReptielenClub.nl
Advertentie
 

Keer terug naar ReptielenClub.nl

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gastenSlangenforum