Fotoalbum en einde aan pushen Tapatalk

Dit forum bevat aankondigingen en mededelingen van het Reptielenforum team, evenals de Gebruikers richtlijnen. Neem altijd kennis van nieuwe onderwerpen.
Forumregels
Het is niet altijd mogelijk om reacties te plaatsen. Als je de behoefte hebt om te reageren waar dit niet kan, kan je eventueel een privébericht naar Martijn verzenden.

Fotoalbum en einde aan pushen Tapatalk

Berichtdoor Martijn » 21 dec 2016 23:55

Hallo allemaal,

Hier volgt een mededeling betreft enkele kleine wijzigingen op het forum. Het is sterk aanbevolen om de komende periode de mededelingen goed in de gaten te houden, omdat er veranderingen aankomen die van invloed kunnen zijn op de manier waarop je het forum bezoekt, beleefd, of met betrekking op je account waarbij mogelijk een actie is vereist.

Fotoalbum
Het subforum Fotografie- en filmtechniek werd vele jaren geleden in het leven geroepen om in te spelen op de hype omtrent de opkomst van DSLR's (digitale spiegelreflexcamera's) en het opnemen van video met mobiele telefoons. Inmiddels is dit gemeengoed geworden en worden er nauwelijks nog fototechnische discussies gevoerd. Ook waren sinds het begin vele gebruikers in de veronderstelling dat het een subforum was waar je gewoon je foto's kon plaatsen en delen met anderen, wat zorgde voor heel wat uit dat subforum verplaatste onderwerpen in de loop van de tijd. Omdat er ook zo nu en dan een voorstel of suggestie gedaan werd voor het openen van subforum voor alleen foto's, heb ik besloten om het oude Fotografie- en filmtechniek om te dopen tot Fotoalbum. Hierin kan je onderwerpen starten (en in de loop van de tijd updaten) over 1 of meerdere van je reptielen. Voor elk reptiel een eigen foto update onderwerp mag natuurlijk ook. In het fotoalbum zijn giftige slangen niet toegestaan. De oude subforums zullen op termijn alleen bedoeld zijn voor support (ondersteuning, (hulp)vragen) en zullen verder uitgebreid worden (vooral hagedissen). Momenteel heb ik nog geen tijd om alle onderwerpen uit voorgenoemde forums uit te zoeken en eventuele fototopics te verplaatsen naar het album, dus blijft het voorlopig zoals het is. Mogelijk gaat het fotoalbum nog opgesplitst worden in meerdere albums, zodat slangen, hagedissen en schildpadden niet door elkaar komen te staan. In ieder geval weten jullie nu waar opeens het Fotoalbum vandaan komt en waar het Fototechniekforum gebleven is.

Tapatalk
Zoals je in een eerdere mededeling al kon lezen zullen gebruikers van iPhones en iPads binnenkort mogelijk het forum niet meer kunnen bezoeken met de Tapatalk app door een wijziging in het beleid van Apple. Aanvullend hierop zal binnenkort op de mobiele website niet meer de mogelijkheid getoond worden aan (nieuwe) bezoekers om deze app te gebruiken in plaats van de website. Voor de meeste mensen zal er echter niets veranderen, de ondersteuning van Tapatalk op Android en andere besturingssystemen blijft ongewijzigd gehandhaafd.
Met vriendelijke groet,
Martijn (beheerder)

Reptielenforum - Voor als je (van) reptielen houdt
Avatar gebruiker
Martijn
Beheerder
 
Waardering: 32
Heeft bedankt: 10
ID: 2
Berichten: 14320
Geregistreerd: 23 mei 2007 14:33
Woonplaats: Eindhoven
Land: Nederland


Bezoek ReptielenClub.nl
Advertentie
 

Keer terug naar Mededelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 10 gastenSlangenforum