Team update

Dit forum bevat aankondigingen en mededelingen van het Reptielenforum team, evenals de Gebruikers richtlijnen. Neem altijd kennis van nieuwe onderwerpen.
Forumregels
Het is niet altijd mogelijk om reacties te plaatsen. Als je de behoefte hebt om te reageren waar dit niet kan, kan je eventueel een privébericht naar Martijn verzenden.

Team update

Berichtdoor Martijn » 13 feb 2012 19:14

Hallo allemaal,

In de komende periode zullen er enkele veranderingen plaats vinden in de samenstelling van het team. Middels deze mededeling wil ik jullie daarover informeren, zodat je weet bij wie je terecht kunt als je iemand van het team ergens over wilt aanspreken.

Morticia
Morticia was de afgelopen periode actief als Aspirant moderator. Een Aspirant moderator is een nieuwe moderator die nog inlerende is. In een dergelijke periode word ook vastgesteld of een moderator in de praktijk geschikt blijkt voor de controle op de naleving van de Gebruikers richtlijnen, en alle werkzaamheden die daar aan gerelateerd zijn. Helaas hebben we de conclusie moeten trekken dat Morticia - ondanks dat ze haar best deed - niet in staat is om alles onder de knie te krijgen. We hebben dan ook moeten besluiten om de fijne samenwerking te beëindigen. Morticia, ik wil je graag via deze weg nogmaals bedanken voor je inzet en je betrokkenheid, en alles wat je voor het forum en haar gebruikers hebt gedaan! :duim2:

kr-reptiles
Hetzelfde geld eigenlijk ook voor kr-reptiles. Daarnaast heeft Kevin last van gezondheidsproblemen en een toenemende gebrek aan tijd. Kevin, bedankt voor je inzet voor het forum! :duim2:

Shadow
Shadow, welke reeds moderator is op onze zustersite het Slangenforum, zal de komende periode als moderator ondersteuning bieden aan het RF team.

Moderator, iets voor jou?
Heb je tijd over en lijkt het je wat om je ook in te zetten en een bijdrage te leveren aan de handhaving van de Gebruikers richtlijnen op het Reptielenforum? Lees dan eens dit onderwerp door voor meer informatie.

Bedankt voor je aandacht! :)

Met vriendelijke groet,

Martijn
Reptielenforum beheerderr


Laatst gebumpt door Martijn op 13 feb 2012 19:14
Met vriendelijke groet,
Martijn (beheerder)

Reptielenforum - Voor als je (van) reptielen houdt
Avatar gebruiker
Martijn
Beheerder
 
Waardering: 32
Heeft bedankt: 10
ID: 2
Berichten: 14321
Geregistreerd: 23 mei 2007 14:33
Woonplaats: Eindhoven
Land: Nederland


Bezoek ReptielenClub.nl
Advertentie
 

Keer terug naar Mededelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gastenSlangenforum