Zelfbedieningsgemak op het Prikbord

Dit forum bevat aankondigingen en mededelingen van het Reptielenforum team, evenals de Gebruikers richtlijnen. Neem altijd kennis van nieuwe onderwerpen.
Forumregels
Het is niet altijd mogelijk om reacties te plaatsen. Als je de behoefte hebt om te reageren waar dit niet kan, kan je eventueel een privébericht naar Martijn verzenden.

Zelfbedieningsgemak op het Prikbord

Berichtdoor Martijn » 10 okt 2011 23:58

Hallo allemaal! :)

Het advertentiesysteem van het Prikbord is aangepast, waardoor het nu gebruiksvriendelijker is geworden. Als je advertentie niet meer nodig is, kan je deze nu zelf verwijderen. Je hoeft je advertentie dus niet meer te melden met de meldknop, of een privébericht te sturen naar een moderator met de vermelding dat je advertentie weg mag. De uitleg boven de prikbordforums is inmiddels ook aangepast. Nieuw is ook dat daarin een advies is opgenomen voor als je je advertentie zou willen wijzigen. Het laten wijzigen van je advertentie is nog steeds mogelijk maar wordt nu afgeraden, omdat men je advertentie niet vaak nogmaals zal bekijken. De wijziging wordt dus maar zelden opgemerkt en heeft zodoende weinig effect. Het advies luidt dan ook: verwijder je advertentie en plaats een nieuwe. Bijkomend voordeel: je hoeft niet te wachten tot een moderator de wijzigingen heeft doorgevoerd.

Tot besluit: op het forumoverzicht kan je nu direct doorklikken naar Aangeboden en Gezocht. Hierdoor hoef je niet meer eerst op het Prikbord te klikken om de subforums Aangeboden of Gezocht te kunnen bezoeken.
Met vriendelijke groet,
Martijn (beheerder)

Reptielenforum - Voor als je (van) reptielen houdt
Avatar gebruiker
Martijn
Beheerder
 
Waardering: 32
Heeft bedankt: 10
ID: 2
Berichten: 14320
Geregistreerd: 23 mei 2007 14:33
Woonplaats: Eindhoven
Land: Nederland


Bezoek ReptielenClub.nl
Advertentie
 

Re: Zelfbedieningsgemak op het Prikbord

Berichtdoor kr-reptiles » 11 okt 2011 08:40

Komt er ook nog een bewerk knopje ?
soulfor scales :)
Avatar gebruiker
kr-reptiles
 
Waardering: 0
Heeft bedankt: 0
ID: 4688
Berichten: 368
Geregistreerd: 20 mei 2011 09:04
Land: Nederland

Re: Zelfbedieningsgemak op het Prikbord

Berichtdoor MarcoG » 11 okt 2011 17:43

Martijn schreef:Tot besluit: op het forumoverzicht kan je nu direct doorklikken naar Aangeboden en Gezocht. Hierdoor hoef je niet meer eerst op het Prikbord te klikken om de subforums Aangeboden of Gezocht te kunnen bezoeken.


Dat is een mooie toevoeging :D


kr-reptiles schreef:Komt er ook nog een bewerk knopje ?

Nieuw is ook dat daarin een advies is opgenomen voor als je je advertentie zou willen wijzigen. Het laten wijzigen van je advertentie is nog steeds mogelijk maar wordt nu afgeraden, omdat men je advertentie niet vaak nogmaals zal bekijken. De wijziging wordt dus maar zelden opgemerkt en heeft zodoende weinig effect. Het advies luidt dan ook: verwijder je advertentie en plaats een nieuwe. Bijkomend voordeel: je hoeft niet te wachten tot een moderator de wijzigingen heeft doorgevoerd.
MarcoG
 
Waardering: 0
Heeft bedankt: 0
ID: 1336
Berichten: 8062
Geregistreerd: 10 jun 2009 07:29
Land: Nederland


Bezoek ReptielenClub.nl
Advertentie
 


Keer terug naar Mededelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gastenSlangenforum